Conversatie beginnen

Pando Panel

Beheeromgeving voor Pandosearch gebruikers

• Pando Panel

Pando Panel is de beheeromgeving voor Pandosearch.  Via panel.pandosearch.com kun je inloggen in het Pando Panel. Bij oplevering heb je van ons een e-mail ontvangen met daarin instructies om je accoun...

• Two-factor authenticatie

Naast toegang via een gebruikersnaam en wachtwoord biedt Pando Panel ook two-factor authenticatie (ook wel: tweestapsverificatie). Via gebruikersbeheer kun je two-factor authenticatie verplicht maken ...